Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Ticker

Kelas Shopee Online Belajar Berniaga Dengan Mudah.

Ada tak kelas online untuk belajar menjual di Shopee? Mestilh ada. Bahkan terlalu banyak kelas dan Ebook Shopee yang dijual sampaikan ada yang tidak tahu mahu baca yang mana satu. 

Sebelum masuk atau beli ebook untuk belajar berniaga di Shopee, korang kena pastikan guru yang dipilih itu dipercayai dan hasil jualannya hebat. Bayangkan kalau korang menuntut ilmu Shopee dengan guru yang hanya buat jualan cukup-cukup makan, korang rasa macam mana pula ilmu yang akan diajar itu? 

Belajar Berniaga di Shopee bersama Puan Haura

kelas shopee, dropship

Puan Haura adalah penjual Shopee yang menjual pelbagai jenis baju muslimah dan boleh dikatakan jualan sebulan sangat tinggi tanpa perlu pegang stok. Jual baju di Shopee sahaja sudah boleh buat berbelas ribu ringgit. Bayangkan kalau korang jual pelbagai jenis produk di Shopee pula. Agak-agak berapa banyak boleh dapat dalam sebulan? Itu baru di Shopee tau. Belum di platform lain lagi.

Dah bersedia untuk dibantu oleh Puan Haura?

Dah mula rasa bersemangat untuk dibantu ke? Atau masih ragu-ragu lagi? Jangan risau lah. Ilmu yang diajar tu korang boleh terus guna untuk berniaga di Shopee. Puan Haura pun tidak pegang stok tapi mampu buat jualan sebanyak 5-6 angka. Korang yang jadi stokis dan agent lagi mampu buat lebih baik. Betul tak?

Kelas ini dibuat di Telegram tau jadi sekiranya ada masalah telefon rosak atau format, nota Shopee yang diajar oleh puan Haura tidak akan hilang sama sekali. Telegram berbeza dengan Whatsapp jadi medium itu adalah yang terbaik untuk mengajar ilmu Shopee.

dropship shopee

"Berapa ea kelas ni?"

Terlalu murah sebenarnya harga kelas Shopee ini tau. Orang lain buat kelas sehingga RM100 lebih dan ada mencecah sehingga RM200. Tetapi Puan Haura cuma mengenakan caj RM60 sahaja untuk anda.

Nak dibandingkan dengan kelas-kelas lain, inilah kelas yang berbaloi untuk korang sekiranya mempunyai modal yang sedikit. Ilmu yang diajar di luar sana pun serupa sahaja jadi terpulang pada anda nak pilih yang mana.  

Saya belajar slow. Jadi susah faham. Boleh ke bertanya berkali-kali?

Mestilah boleh. Puan Haura lagi gembira kalau ada yang bertanya di dalam kelas beliau tau. Ibarat kita belajar di sekolah. Guru lebih seronok sekiranya anak-anak murid aktif bertanya dan menjawab soalan yang diberi. Tak gitu ke?

Senang sahaja nak belajar berniaga di Shopee ni. Korang cuma perlukan masa dan hadam sebaik-baiknya ilmu Shopee yang diajar. Sekiranya tidak faham, cuba baca lagi dan lagi. Sudah mula buat di Shopee dan masih tidak berjaya? Jangan runsing sebab korang boleh bertanya masalah tersebut kepada Puan Haura.

kelas shopee, jual shopee

Paling seronok ialah kelas Shopee ini seumur hidup dan tidak akan berhenti asalkan korang tidak left channel dan group. Itu bermakna yuran RM60 adalah yuran komitmen seumur hidup. Sekiranya Shopee ada tambah tools lain, Puan Haura akan ajar yang lain.

"Macam mana nak belajar ilmu berniaga di Shopee?"

Haa sudah berkobar-kobar lah tu ye? Cara nak belajar ilmu Shopee mudah sahaja. Korang Klik Sini untuk membuat bayaran. Banyak tau ilmu-ilmu mahal yang korang akan belajar. Jadi jangan menyesal sekiranya korang terlambat grab kelas dengan harga RM60 tu.

Saya dapat benda free tak?

Ehh mestilah dapat. Sebelum saya terlupa, meh sini saya tunjuk apa yang Puan Haura nak kasi percuma tu.

kelas shopee, shopee, jual di shopee
Tadaaaa. Auto boost percuma selama sebulan. Bagi yang tidak tahu, Shopee beri semua penjual butang boost yang perlu ditekan secara manual setiap 4 jam. Tak ke jenuh tu? Jadi Puan Haura nak kasi software auto boost ni secara percuma selama sebulan. 

Dah! Jangan fikir lagi. Meh sini cepat masuk kelas dan buat duit juta-juta di sana. Klik sini cepat.


Catat Ulasan

12 Ulasan

  1. wah..menarik la. teringin juga nak join kelas2 shopee ni tapi belum berkesempatan lagi

    BalasPadam
  2. menarik ni. siapa2 yang berniaga elok join kelas ni. moga manfaat untuk yang join

    BalasPadam
  3. Bagus ada kelas ni. Maklum laaa zaman sekarang mmg zaman bisnes online jadi mmg kena siapkan diri

    BalasPadam
  4. Bagus snagat ni.. Sekrg kene ambik peluang.. Lagi bila free. Shopee sekrg pun jadi pilihan.. Bagus sangat

    BalasPadam
  5. Dulu masa Sis ada meniaga dan buka akaun shopee, banyak juga Sis masuk group belajar gini. lepas dah pandai sikit, tiba biz tak berapa bagus sebab material susah.. at least Sis dah ada ilmu..

    BalasPadam
  6. Menariknya.. teringin juga nak start business sendiri dan course macam ni la sangat membantu kan.. :P

    BalasPadam
  7. This is indeed an interesting article with so many useful tips.

    BalasPadam
  8. sekarnag ni memang banyak orang berniaga online. bolehlah mereka yang mula nak erjinak di shopee sertai kelas online ini :)

    BalasPadam
  9. Siapa yang nak buat bisnes online guna shopee elok sangat join kelas ni.

    BalasPadam
  10. Bagus ni untuk pemula yang baru nak berjinak2 dengan perniagaan di Shopee tapi kurang kemahiran. Untung dapat belajar dengan orang yang berpengalaman dan tak kedekut ilmu.

    BalasPadam
  11. Wahhh murahnya yuran kelas Puan Haura ni RM60 je untuk yang baru nak belajar berninaga dekat Shopee! Semoga murah rezeki sebab bagi peluang bantu orang lain dengan ilmu yang ada

    BalasPadam
  12. Thanks for sharing this info, memang kita nak belajar buat online sale juga and this is one of the reliable platform to start with.

    BalasPadam